El Nàstic empata a 2 contra el Cornellà

El Nàstic de Tarragona afrontava una nova prova al Nou Estadi en busca dels tres primers punts com a local i per certificar la dinàmica positiva de l’equip després de la victòria de fa una setmana davant el CD Ebro. Tot i això, els homes de Xavi Bartolo no han pogut passar de l’empat (2-2) contra el Cornellà. Des de l’inici de l’enfrontament s’ha vist un Nàstic ben situat sobre el terreny de joc i en clara vocació ofensiva. Dominadors i a camp contrari en busca del primer gol per brindar a una afició de Festa Major per Santa Tecla. Tot i les bones sensacions inicials, la UE Cornellà ha inaugurat el marcador després d’una jugada perllongada a l’interior de l’àrea grana i culminada pel davanter Pablo Fernández en el minut 6. Aquest gol ha fet que el Nàstic encara accelerés més el ritme del joc i en els dos minuts consecutius ha buscat l’empat amb Brugui i Pedro Martín, quedant-se a pocs centímetres del gol.

El mateix davanter malagueny ho ha tornat a intentar abans de la mitja hora de joc, perdent-se la pilota per molt poc. El Nàstic arribava en jugades d’estratègia i també en centrades des de la banda. De fet, entre el minut 31 i 36, els jugadors han gaudit de fins a quatre ocasions de gol; la més clara de totes ha arribat des de les botes de Petcoff, quan ha intentat el gol olímpic i s’ha topat amb el travesser. I ja en la recta final del primer temps, l’àrbitre ha decretat penal favorable als visitants, que ha transformat Abde en el minut 41. Resultat dur pels mèrits d’uns i altres, que el Nàstic ha sabut refer ràpidament mitjançant Albarrán. El lateral ha connectat de primeres una rematada al segon pal a centrada de Pol Ballesteros, que reduïa les diferències en el marcador. I dintre del temps afegit, nou travesser grana i el refús que ha trobat Viti, a punt d’acabar amb gol. El meta Ramón ha mostrat uns bons reflexes per evitar la igualada. Amb el resultat d’ 1-2 s’ha arribat al descans.

En la represa, primer canvi grana. Viti s’ha quedat al vestidor per donar entrada a Jorge Carreón. La primera ocasió de la represa també ha estat pels tarragonins. Pol Ballesteros ho ha intentat des de la frontal de l’àrea i el meta visitant ha atrapat en dos temps. Ha estat en el 48’, i un minut després, ha intervingut Bernabé i la defensa grana per evitar un nou gol visitant. L’equador del segon temps ha estat escàs amb ocasions i el joc patia continues interrupcions. En el minut 70 ha estat novament el meta grana qui ha respost a la rematada d’ Eloy Gila. I quan semblava que el gol del Nàstic estava més lluny, una jugada d’estratègia la materialitzat a la perfecció Bruno Perone per tornar a marcar amb la samarreta del Gimnàstic de Tarragona. Ja en els últims minuts, fins a tres ocasions haurien pogut fer que els tres punts es quedessin a Tarragona. Dues arribades de Goldar i, la més clara, de Pedro Martín. El davanter centre ha superat hàbilment al porter i quan la pilota anava cap a la xarxa, la defensa del Cornellà ha refusat. Finalment empat a dos gols i segon empat grana en el que portem disputat de curs esportiu.

El Nàstic buscarà la segona victòria consecutiva a domicili en l’enfrontament de la jornada 6 davant el Lleida Esportiu, duel que es disputarà el dissabte 28 de setembre, a partir de les 18.30 hores, al Camp d’Esports de Lleida.