El Constantí torna a caure i encara no coneix la victòria

El Centre d’Esports Constantí ha tornat a ensopegar aquest diumenge contra El Vendrell (3-6), encaixant així la tercera derrota del campionat en les tres jornades que s’han disputat. Aquesta ha estat, a més, la segona derrota consecutiva a casa. Només iniciar-se l’encontre, El Vendrell es posava ja per davant en el marcador. El primer gol dels visitants arribava pràcticament en la primera jugada de perill visitant, quan només s’havien disputat 3 minuts del partit. El Constantí va reaccionar intentant empatar i arribant un parell de vegades a porteria contrària però trobant-se amb les aturades del porter visitant. Per contra, el segon gol d’El Vendrell no va trigar a arribar. Va ser al minut 7 i era la segona vegada que el conjunt arribava a porteria local.

Tot i el 0-2 en contra, els constantinencs van continuar amb el domini del joc i al minut 13 arribava el gol de penal de Jonatan Ferreira, aconseguint amb l’1 a 2 retallar distàncies en el marcador. Només cinc minuts més tard arribava l’1 a 3, després d’una falta dubtosa a l’àrea local. Just abans de finalitzar la primera part, Ferreira marcava el 2 a 3 donant esperança al conjunt verd-i-groc de cara als segons 45 minuts.

Poc després d’iniciar-se la segona part es produeix una jugada clau que marcaria el desenvolupament del partit, l’expulsió de Ricardo Kinson, quedant el Constantí amb un jugador menys en el terreny de joc. Una nova expulsió, la tercera en tres partits, i que obligava al Constantí a jugar bona part de la segona meitat en inferioritat numèrica.

El Vendrell va saber aprofitar aquest fet i va protagonitzar diverses jugades de perill. El 2 a 4 arribava al minut 54 després d’un més que possible fora de joc no assenyalat per l’àrbitre, un fet que deixava al conjunt local molt tocat. A partir de llavors, El Vendrell va aprofitar les contres per marcar dos gols més, al minut 60 i al minut 87. Entre gol i gol, el Constantí marca retallant diferències. El partit finalitzava amb el 3 a 6 en el marcador.

El CE Constantí es troba a la zona baixa de la classificació en 17a posició, encara sense sumar cap punt i amb un balanç de 3 gols a favor i 12 en contra, mostrant símptomes d’una clara fragilitat defensiva i encaixant gols amb massa facilitat. El proper partit serà novament a casa el diumenge a les cinc de la tarda contra La Riera, un altre rival de la part baixa de la classificació, i que igual que el Constantí encara no ha sumat cap punt en les tres primeres jornades de lliga.