El Constantí encaixa la segona derrota en perdre 0-3 davant del Torredembarra

El Centre d’Esports Constantí ha encaixat la segona derrota de la temporada, després de perdre per 0 gols a 3 al municipal La Coma davant del Torredembarra en partit corresponent a la segona jornada del campionat. L’equip constantinenc afrontava el primer partit de lliga davant la seva afició en un encontre que arribava després de la derrota per 3 gols a 0 al camp d’El Morell en la jornada inaugural del campionat.

El conjunt constantinenc va dominar amb claredat el joc durant el primer tram del partit arribant a generar tres clares ocasions de gols que no es van materialitzar. Per contra, el Torredembarra, en la seva primera arribada a la porteria local es va avançar en el marcador amb un gol al minut 18 del partit. Amb el marcador en contra, els nervis es van apoderar del conjunt local, arribant així a la final de la primera meitat.

En la segona part el Torredembarra es va fer amb el domini del partit. El segon gol arribava al minut 52 com a conseqüència d’un penal força discutible i que va ser molt protestat per l’equip constantinenc. Pocs minuts després, i amb el 0 a 2 en el marcador, el Constantí es quedava amb deu jugadors després de l’expulsió d’Àlex Gómez. És en aquest moment quan l’equip verd-i-groc va treure l’orgull i va oferir la seva millor versió posant setge sobre la porteria rival i generant noves ocasions, entre elles un gol que l’àrbitre va anul·lar per un polèmic fora de joc. Pocs minuts després, la defensa visitant treia una pilota de la mateixa línia de gol. Tal com ja va passar en el partit de lliga contra El morell, el 0 a 3 definitiu arribava al minut 89, quan el Constantí estava plenament bolcat en l’atac per escurçar diferències en el marcador. Paco Padilla és l’entrenador del Constantí.

El Centre d’Esports Constantí es troba a la part baixa de la classificació, en 17è lloc, després de perdre els dos primers partits i amb uns registres preocupants de 0 gols a favor i 6 en contra. El proper partit serà novament a casa i ja en l’horari habitual, el diumenge a les cinc de la tarda, contra El Vendrell.