15 alumnes de Constantí realitzen un curs organitzat per l’AEQT i AEST

Un total de 15 alumnes de Constantí estan realitzant els dies 16 i 17 de setembre un nou curs organitzat per l’AEQT i AEST, amb la col·laboració de l’Oficina de Treball de l’Ajuntament de Constantí. Aquest curs, s’ha iniciat aquest matí a les instal·lacions del Parc Químic nord, a la Pobla de Mafumet. Les sessions continuaran aquesta tarda i durant el dia de demà a les instal·lacions de SP Activa, a Tarragona.

El curs té una durada de 16 hores i pretén qualificar els professionals que realitzen manteniment habitual al sector petroquímic de Tarragona mitjançant la realització d’una formació específica transversal a tots els professionals, independentment de la seva tasca dins de l’empresa i de l’activitat d’aquesta. Entre els requisits demandats per participar d’aquest curs hi havia ser demandant d’ocupació, estar empadronat a Constantí i tenir una formació o experiència prèvia en l’àmbit de la indústria petroquímica, entre d’altres.