La constantinenca Mar Molné es proclama campiona d’Europa júnior de tir olímpic

La constantinenca Mar Molné s’ha proclamat campiona d’Europa júnior de trap (tir al plat) en la competició continental de tir olímpic, que se celebrava a la localitat italiana de Lonato del Garda el passat 7 de setembre. La jove tiradora, de 17 anys es va imposar en la final a la italiana Sofia Littame per 39/37. Tercera va quedar la portuguesa María Inés Coelho amb 28 i quarta la ucraïnessa Nadila Bulhakova amb 23.

Mar Molné també va ser la millor en la classificació amb un total de 114, dos més que la italiana Littame i amb quatre de diferència sobre la russa Polina Kniazeva. El passat juliol Mar Molné va competir en el Campionat del Món de Tir Olímpic a Itàlia. La seva marca de 104 plats de 125 li van valer obtenir el tretzè lloc. Al 2018 va disputar la Copa del Món Júnior, on va fer 98 plats, quedant dinovena.