El Morell supera al Constantí per 3 gols a 0 en el primer partit de lliga

El Centre d’Esports Constantí ha iniciat el campionat de lliga amb derrota per 3 a 0 en la seva visita al camp del Morell. El conjunt constantinenc afrontava l’inici del campionat amb la il·lusió de treure un bon resultat fora de casa però es va veure superat pel conjunt local. El partit s’iniciava amb El Morell tocant la pilota en el seu propi terreny de joc per la pressió del Constantí, un fet que va fer que els locals haguessin de recórrer a les pilotes llargues al seu corpulent davanter centre Ángel Mellado, que va ser el jugador més determinant del partit

A partir del minut 20 de joc s’intensificava el domini d’El Morell tot i que sense crear ocasions clares de gol. Als 21 minuts el conjunt local s’avançava en el marcador després d’una falta penjada des del centre del camp, que la defensa constantinenca nova saber rebutjar i que aprofitaria Ángel per marcar el seu primer gol de la tarda.

Amb l’1-0 en contra, el Constantí va reaccionar i va disposar d’una clara ocasió de gol amb un llançament de falta a càrrec del capità Jonatan Ferreira, que va obligar el porter local a fer una gran intervenció. Al minut 44, just abans d’arribar a la mitja part, Ángel aconseguia el 2 a 0 i el segon gol de la tarda en el seu compte particular després d’aprofitar novament una pilota penjada a l’àrea visitant.

La segona part s’iniciava amb un guió similar al dels primers 45 minuts, i en el minut 67 el Constantí es quedava amb un jugador menys després de l’expulsió de Jesús, el jove jugador que estava sent un dels millors del conjunt verd-i-groc, i que havia d’abandonar el terreny de joc per doble targeta groga després d’una picabaralla amb el capità local.

Tot i quedar-se amb 10 jugadors, després de l’expulsió el Constantí es va fer amb el domini del partit i va crear dues clares ocasions de gol que no va saber materialitzar. A les acaballes del partit, i amb un Constantí abocat a l’atac, el conjunt local aprofitava una contra per establir el 3 a 0 definitiu, obra també d’Angel, que signava així el seu particular hat-trick

S’arribava així al final dels 90 minuts, amb un resultat massa abultat pel que es va poder veure sobre el terreny de joc i amb un Constantí encara amb moltes coses per millorar en les properes setmanes. L’equip mirarà de sumar els tres primers punts del campionat en el partit del proper diumenge 15 de setembre al municipal La Coma davant del Torredembarra, en un duel que es jugarà excepcionalment a les 20 h. El rival del proper diumenge, el Torredembarra, també ha començat la lliga amb mal peu, caient a casa davant del Llorenç per 0 gols a 1.