Obertes les inscripcions per a la nova temporada del Club Gimnàstica Estètica Constantí

El Club Gimnàstica Estètica Constantí ha obert les inscripcions per a la temporada 2019-2020. L’entitat, que compta amb un equip tècnic titulat i jutge de gimnàstica estètica de grup, oferirà durant aquest curs entrenaments basats en gimnàstica estètica de grup, sessions de preparació física específica i classes de ballet. Les inscripcions, adreçades a partir dels 4 anys, es poden fer a través del telèfon 633 24 36 35 o el correu electrònic info@esteticaconstanti.com.

Durant aquesta temporada, els equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí han obtingut grans resultats en les diferents competicions en les quals han participat, tant a la Copa Catalana com també a la Copa d’Espanya, on l’equip Júnior va aconseguir un primer lloc. Aquest els va valdre la classificació per al Campionat del Món de Gimnàstica Estètica de Grup celebrat a Cartagena el passat mes de maig, finalitzant en una brillant setena posició mundial.