Comencen les PAU de setembre

Avui han arrencat les Proves d’Accès a la Universitat (PAU) en la convocatòria extraordinària del mes de setembre. Els exàmens s’allargaran fins dijous i han començat amb els de Llengua Castellana i Literatura. A les aules de la URV s’hi han inscrit 565 estudiants, i més de 5.400 al conjunt de Catalunya. A la demarcació de Tarragona, s’han habilitat dos tribunals on es duran a terme les proves d’accés a la universitat. Un 85 % dels estudiants es presenten a les PAU per primera vegada, mentre que un 15 % són estudiants que han decidit repetir la prova per tal de millorar la seva nota.

Els estudiants podran consultar el resultat de les proves a partir del dimarts 17 de setembre al portalhttp://accesuniversitat.gencat.cat i, en el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions. La preinscripció universitària de setembre serà els dies 19 i 20 de setembre.