Sílvia Puerto (Compromís per Constantí) demana treballar en polítiques per revertir els efectes de la pandèmia

La portaveu de Compromís per Constantí, Sílvia Puerto, ha estat aquest dimarts la protagonista del programa “Grups Municipals” de Constantí Ràdio. Puerto ha fet un repàs als temes més destacats de l’actualitat municipal dels darrers mesos i ha valorat la situació social i econòmica al municipi derivada de la crisi del coronavirus.

Sílvia Puerto s’ha referit també a l’aprovació del pressupost de l’Ajuntament per al 2021, en què el grup municipal de Compromís per Constantí a diferència d’anys anteriors en què va votar en contra, s’hi va abstenir. Puerto ha justificat l’abstenció com un vot de confiança pel fet que prèviament a l’aprovació dels pressupostos el grup municipal va poder fer les seves propostes i algunes es van tenir en compte. Entre elles destaca, per exemple, el compromís d’encarregar un avantprojecte per al teatre, la millora de l’accés al cementiri o estudiar la possibilitat de crear una xarxa de carrils bici al municipi.

La portaveu de Compromís per Constantí ha fet referència també a l’increment de les xifres de l’atur registrades al municipi. Sílvia Puerto considera que “és una mala notícia” i creu que “és important treballar en polítiques per revertir aquest efecte de la crisi econòmica de la pandèmia”.

Pel que fa a la Festa Major d’hivern, que s’ha vist reduïda a la mínima expressió a causa de la pandèmia, Sílvia Puerto considera que l’Ajuntament hauria pogut reinventar la festa i haver apostat per fer algun acte en un format diferent de l’habitual. Puerto lamenta que el consistori ha optat per “l’alternativa fàcil de no fer res”.