L’Institut de Constantí promou els grups heterogenis i l’educació emocional a les aules

L’Institut de Constantí celebra aquest any 2021 el seu 25è aniversari. El centre ha iniciat una nova etapa en aquest curs 2020-2021, estrenant nou equip directiu i també amb nou projecte educatiu. Aquesta renovació del projecte educatiu s’ha vist condicionada, en part, per l’excepcionalitat d’un curs marcat per la pandèmia de la Covid-19. 

La nova directora de l’Institut, Mercè Grané, ha destacat l’esforç que ha realitzat tota la comunitat educativa per adaptar-se als protocols de seguretat i ha insistit en el fet que els centres educatius són espais segurs. 

La directora de l’Institut ha remarcat el caràcter atípic d’aquest curs escolar i la dificultat afegida que ha suposat la pandèmia a l’hora d’implementar les novetats que inclou el projecte educatiu. Malgrat això ha insistit en què des de l’equip directiu s’ha apostat per començar a aplicar, ja des d’aquest curs, algunes d’aquestes noves mesures. En aquest sentit, ha subratllat que es promouen els grups heterogenis, tal com demana el departament d’Educació.

Altres novetats que inclouen el projecte educatiu són la implantació de l’educació emocional a les aules, tallers de rap, tallers de sexualitat o la dinamització de l’hora del pati.