Els Pets tornaran als escenaris el 16 d’abril al Camp de Mart de Tarragona

Els Pets tornaran als escenaris el pròxim 16 d’abril amb un concert al Camp de Mart de Tarragona. El 2020 el grup de Constantí celebrava el 35è aniversari i havien preparat la gira especial 20/20, però la pandèmia del coronavirus els va obligar a suspendre o ajornar la majoria de concerts previstos. Era una gira que portava dalt dels escenaris els 20 grans èxits del grup, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics.

Ara Els Pets han anunciat que reprenen la gira, rebatejada com a Gira 20/21. Així doncs, el primer concert tindrà lloc el 16 d’abril al Camp de Mart de Tarragona. El següent concert serà el 18 d’abril a Torrelameu al Sisquere Festival, el 20 d’abril a l’Auditori de Barcelona, el 7 de maig al Teatre La Passió d’Esparreguera, el 21 de maig a Castellar del Vallès i el 29 de maig a Girona al Festivalot.