Les activitats esportives al pavelló es reprendran el 16 de febrer

L’Ajuntament de Constantí informa que malgrat la revisió de les mesures de protecció Covid-19 aprovades pel PROCICAT, que preveuen que a partir del dilluns 8 de febrer les instal·lacions esportives i equipaments en espais tancats puguin obrir amb un aforament al 30 %, les activitats esportives al Pavelló Poliesportiu de Constantí no es podran reprendre fins al dimarts dia 16 de febrer.

El consistori constantinenc recorda que el pavelló serà seu electoral a les eleccions del 14-F i durant la pròxima setmana caldrà realitzar les tasques per adequar-lo de cara a la jornada electoral del diumenge 14 de febrer. A partir del dilluns dia 15 de febrer ja es podrà demanar cita prèvia a: http://web.constanti.cat/…/06/24/cita-previa-poliesportiu/