S’informa sobre talls de llum aquest divendres a Constantí

La companyia elèctrica informa que durant els treballs de manteniment de la xarxa elèctrica que s’estan realitzant a diversos carrers de Constantí i per tal de millorar la qualitat del servei, aquest divendres 5 de febrer hi haurà uns talls temporals en el servei de llum en les franges horàries de 8 a 9 h i de 18 a 19 h.

Els carrers afectats seran els següents: carrer del Castell, carrer de la Costa, Carrer de les Creus, carrer Església Vella, carrer de la Font, carrer dels Horts, carrer Major, carrer del Mig, carrer Morell, Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, Mossèn Salvador Sabaté, carrer Pare Palau i Quer, carrer Peixateria, Raval Sant Cristòfol, carrer Sant Pere, carrer Sant Vicenç, carrer Serafí Pitarra, plaça del Castell i Plaça de l’Església.

Des de l’Ajuntament de Constantí es demana disculpes per les molèsties que aquestes interrupcions programades puguin ocasionar.