Constantí arriba als 400 casos positius per coronavirus des de l’inici de la pandèmia

La xifra de positius de coronavirus a Constantí des de l’inici de la pandèmia arriba ja als 400 casos. Segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a través del mapa interactiu de casos positius per població, el municipi ha registrat cinc nous contagis en les darreres 24 hores. Tot i això, el risc de rebrot ha agafat una tendència a la baixa i se situa en els 486 punts, considerant-se encara un risc de brot molt alt.

Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 22 persones cursant la malaltia al municipi. Des del consistori constantinenc s’insisteix en la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, el distanciament social, la neteja de mans i la ventilació.