Finalitzen les obres de millora a l’escola Mossèn Ramon Bergadà

Coincidint amb l’inici del segon trimestre del curs escolar s’han donat per finalitzades les obres de reparació i millora a l’escola Mossèn Ramon Bergadà. A mitjans del passat mes d’agost s’iniciaven aquests treballs. Amb una inversió de 382.111,37 euros, finançada pel Departament d’Educació de la Generalitat, aquesta segona part del projecte de millora de l’escola s’ha realitzat en dues fases a l’entorn de l’edifici de primària del centre, amb l’objectiu de minimitzar la influència de les argiles expansives que conformen el terreny.

La primera fase es va realitzar a la part de davant de l’edifici i la segona fase ha consistit en treballs a la part de darrere. El projecte ha comportat noves reparacions de millora a l’edifici de primària amb intervencions interiors i exteriors, instal·lacions, moviments de terres, enderrocs, fonamentació, paviments, serralleria, sanejament, millora dels equipaments i treballs de jardineria.

Durant l’any 2019 el Departament d’Educació ja va enllestir la primera part d’aquest projecte de renovació i millora de l’escola, que es va centrar en l’altre edifici del centre educatiu, l’edifici d’educació infantil, també amb intervencions a l’interior i a l’entorn, per tal de minimitzar la influència de les argiles expansives.