Els Bombers han extingit aquest dilluns dos incendis de vegetació a Constantí

El fort vent que va bufar durant tota la jornada d’ahir dilluns va provocar dos incendis forestals a Constantí. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, un d’ells es va produir a la zona del polígon industrial i l’altre a la zona de la Ferrerota. El foc de la zona del polígon industrial es va iniciar a les 14.30 h i va cremar en alta intensitat afectant matoll i canyar, generant focus sencudaris. El fort vent, amb ratxes de fins a 109 km/h, va complicar l’extinció. En aquest incendi es van activar fins a 9 dotacions dels Bombers.

Pel que fa al foc de la zona de la Ferrerota, es tracta d’una zona propera a les vies del tren. L’incendi es va iniciar a les 11.43 h i va cremar canyar. En aquest cas, es van activar també nou dotacions dels Bombers. El foc no va fer focus secundaris i no va afectar la circulació de trens.