Les meses electorals es distribuiran a les dues pistes del pavelló el 14F a Constantí

Les meses per poder votar a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer s’instal·laran a Constantí al pavelló poliesportiu, tal com s’ha fet en els darrers anys. L’alcalde del municipi, Óscar Sánchez, ha explicat al programa “L’alcalde en directe” de Constantí Ràdio que s’habilitaran set taules distribuïdes en les dues pistes del pavelló. Hi haurà dues seccions a la pista dura (la pista de patinatge) i una secció a la pista verda (sintètica). D’aquesta manera, hi haurà una entrada única i dues sortides.

Óscar Sánchez ha explicat que s’han marcat unes directrius tècniques per part de la Generalitat que han de complir tots els ajuntaments per garantir que les votacions siguin segures. En aquest sentit, ha explicat que hi haurà una persona de seguretat covid, que serà un tècnic de l’Ajuntament. S’intensificarà la desinfecció de l’espai i s’incrementarà la seguretat. A més, l’alcalde ha explicat que tots els partits polítics de Catalunya han acordat que no hi hagi interventors, sinó que siguin apoderats, per tal que no hi hagi acumulacions de gent.