L’Ajuntament de Constantí reconeix la tasca del Voluntariat Covid-19 amb el Premi Tulcis al mèrit social

L’Ajuntament de Constantí ha entregat el Premi Tulcis al mèrit Social a totes les persones, entitats i associacions que des de l’inici de la pandèmia van estar a primera línia o van col·laborar amb la seva tasca a fer front a la COVID-19, des del voluntariat. Aquest premi vol ser un reconeixement a col·lectius com el Grup de Voluntaris Covid-19, Mujeres Resset, Càritas, Unió de Botiguers, Pagesos del municipi, Cínica Constantí Dental, Penya Barcelonista de Constantí, Assemblea Nacional Catalana de Constantí i el Grup Retalls.

Aquest premi és un reconeixement a la importància de la solidaritat i la responsabilitat de totes aquestes persones que han treballat per estar al costat i oferir ajuda als constantinencs i constantinenques en moments tan difícils com els que ens han tocat viure. Entre els col·lectius hi trobem el Grup Voluntaris Covid-19, format per un total de 24 persones que han donat servei a les persones grans i en situació de vulnerabilitat del municipi que no podien sortir de casa durant el confinament perquè són col·lectius de risc i estan soles. Aquestes persones voluntàries s’han encarregat de fer-los arribar aliments, medicaments o cobrir altres necessitats bàsiques. Ho ha explicat a Constantí Ràdio un dels voluntaris, Abdelaziz Seghrouchni.

L’Ajuntament de Constantí va posar en marxa, amb la col·laboració de Càritas Parroquial, aquest servei de voluntariat per fer front a les necessitats que puguin derivar-se de la situació d’emergència social provocada pel coronavirus.