Es realitzen obres de renovació de la xarxa elèctrica a la Raval de Sant Cristòfol i al carrer Sant Vicenç

La Policia Local de Constantí informa que aquesta setmana s’estan duent a terme obres de renovació de la xarxa elèctrica a la Raval de Sant Cristòfol i al carrer Sant Vicenç, i està previst que finalitzin el divendres 29 de gener. Durant aquests dies el carrer Major romandrà tancat al trànsit de vehicles i autocars que vulguin accedir a la zona centre del poble.

Els usuaris del servei d’autobusos hauran de tenir en compte que les parades de bus del carrer Major (davant de l’Ajuntament) i del carrer de Les Creus queden anul·lades i es traslladen provisionalment davant del supermercat CONSUM. Des de la Policia Local es demana disculpes a tots els veïns per les molèsties que pugui crear aquesta incidència, a la vegada que se sol·licita col·laboració i comprensió per garantir la seguretat vial de la zona.