La Policia Local ha interposat 38 denúncies per incompliment de les mesures anticovid en el que portem de 2021

Des de l’inici de l’any 2021 la Polica Local de Constantí ha interposat un total de 38 denúncies per incompliment de les mesures de mobilitat i les restriccions en aplicació de les diferents resolucions relatives a les mesures de seguretat pública per contenir la COVID-19. La Policia Local ha informat de la intensificació dels controls preventius per tal de vigilar el compliment de les mesures de seguretat, en relació a la mobilitat nocturna i l’ús de la mascareta. Des de la Policia Local es fa una crida a la responsabilitat ciutadana en el  compliment de les mesures per fer front a la pandèmia: mantenir la distància social, ús de mascareta i rentat de mans.

Com ja informàvem ahir, el passat divendres 22 de gener la Policia Local va detenir un veí de l’Hospitalet de Llobregat sobre el qual constaven 3 ordres de crida i cerca per diferents Jutjats de Catalunya. El detingut va ser observat a la parada de bus sense mascareta, circumstància que va implicar la identificació d’aquesta persona. Una vegada efectuades les diligències policials, l’autoritat judicial de guàrdia va ordenar l’ingrés del detingut en un centre penitenciari. Aquesta persona té antecedents per delictes contra el patrimoni, atemptats contra als agents de l’autoritat i violència en l’àmbit de la llar.