Els voluntaris del Mulla’t reben un reconeixement pels 25 anys d’activitat a Constantí

El passat mes de juliol es va celebrar la 25a edició del Mulla’t per l’Esclerosi Mútiple a Constantí. Es tracta d’una de les jornades solidàries més importants i amb més participació al municipi al llarg de l’any. Durant aquesta Festa Major d’hivern, els voluntaris del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple van rebre el Diploma per 25 anys d’activitat per part de l’Ajuntament de Constantí.

Des del 1996, any de la primera edició al nostre municipi, han passat ja 25 edicions i cada any, al mes de juliol, celebren el dia del Mulla’t amb un notable volum de col·laboradors i col·laboradores que han contribuït a organitzar una gran festa solidària i participativa. Amb aquesta filosofia han aconseguit que el Mulla’t a Constantí sigui una de les campanyes més participatives arreu de Catalunya.

La responsable de l’organització del Mulla’t a Constantí, Àngels Solé, ha explicat a l’entrevista de Constantí Ràdio que al llarg d’aquestes 25 edicions s’han recaptat un total de 125.697 euros (equivalent a 21 milions de pessetes).

La responsable de l’organització del Mulla’t a Constantí ha explicat com va néixer a Constantí la jornada solidària del Mulla’t, arran del diagnòstic d’esclerosi múltiple d’un familiar i després de conèixer les activitats que la Fundació Esclerosi Múltiple realitza des de la seva fundació l’any 1989.