La plaça de les Escoles Velles acull l’exposició “Re-descobrint Centcelles”

Dins dels actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la plaça de les Escoles Velles acollirà a partir d’avui dimarts 19 de gener l’exposició fotogràfica “Re-descobrint Centcelles”. Es tracta d’una mostra que recupera episodis significatius en la història del monument de Centcelles a partir del seu “re-descobriment” a finals del segle XIX i que l’han situat com un dels més destacats del món romà al nostre país. Són imatges que van formar part de l’exposició monogràfica del mateix títol organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona al 2016.

Entre aquestes fotografies podem veure diferents detalls de les tasques d’excavació i conservació portades a terme pels tècnics de l’Institut Arqueològic Alemany, així com visites d’estudiosos o activitats de difusió, com les del projecte “Centcelles, el nostre objectiu”. L’exposició “Re-descobrint Centcelles” es podrà veure fins al 28 de febrer d’enguany.