S’ajorna la sessió de contes infantils de dissabte 23 de gener

Atenent a la situació epidemiològica actual al municipi (índex de rebrot superior als 2000 punts + 5 grups de primària confinats i 1 de secundària), s’ha decidit l’ajornament de la sessió de contes infantils “Contes fredolics per escoltar amb abric” amb Sílvia Palazón, prevista per aquest dissabte 23 de gener a la plaça de l’Hospital (davant de la Biblioteca) en el marc de la Festa Major d’hivern.

Tenint en compte les dades a dia d’avui i que molts dels infants a qui va destinada l’activitat no hi podrien assistir perquè es troben confinats, s’ha considerat oportú ajornar aquesta sessió de contes infantils per a més endavant quan millori l’actual situació sanitària. Pròximament s’informarà de la nova data prevista per a la realització d’aquesta activitat.