L’Ajuntament de Constantí atorgarà la Medalla de la Vila a títol pòstum a Òscar Atance, víctima mortal de l’accident a IQOXE

L’Ajuntament de Constantí atorgarà, a títol pòstum, la Medalla de la Vila a Òscar Atance Rovira, constantinenc víctima mortal de l’accident a IQOXE del passat 14 de gener de 2020. Així ho va aprovar el ple extraordinari celebrat el passat desembre a l’Ajuntament en què es van aprovar els Premis i Distincions Honorífiques de l’any 2020. Es tracta dels reconeixements que l’Ajuntament de Constantí ofereix per honorar aquelles persones o entitats en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria, o que al llarg d’aquest últim any (Premis Tulcis), han contribuït a augmentar el bon nom del municipi.

Òscar Atance va destacar per la seva implicació en diverses entitats de la cultura popular del municipi com els Grallers de Constantí, a més de formar part de la Societat de Caçadors La Constantinenca i dels Armats de Constantí. L’acte d’entrega dels Premis i les Distincions Honorífiques s’emmarca en la Festa Major d’hivern de Constantí. Enguany a causa de la pandèmia es farà en format virtual i es podrà seguir el 19 de gener, a les 19 h, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Constantí.