Els infants de Constantí gaudeixen de la presència dels Reis Mags en el campament reial

Els Reis Mags d’Orient arribaven a Constantí el passat 5 de gener per a repartir regals i il·lusió els nostres infants. Enguany, a causa de la situació de crisi sanitària per la pandèmia, no s’ha pogut realitzar la tradicional cavalcada pels carrers del municipi. Tot i això, durant els dies previs els Patges Reials van preparar el campament reial al pati de l’escola Mossèn Ramon Bergadà, on Ses Majestats van poder rebre la visita dels nens i nenes de Constantí, que han pogut descobrir l’univers màgic dels Reis Mags i fer entrega de les seves cartes.

Durant els dies de Nadal, en concret el 24, 30 i 31 de desembre, van tenir lloc també diversos espectacles infantils itinerants pels carrers, places i comerços del nostre municipi amb la visita del Pare Noel acompanyat del Mickey i la Minnie Mouse, la Frozen i l’Olaf i un trenet amb patges reials ple de regals.