Els patges i els Reis Mags s’instal·laran finalment al pati del Mn Ramon Bergadà els dies 2 i 5 de gener

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Constantí informa que els patges reials i els Reis Mags d’Orient s’instal·laran finalment al pati de l’escola Mossèn Ramon Bergadà. Inicialment s’havia previst al pavelló poliesportiu però les darreres restriccions aprovades pel PROCICAT per contenir la propagació de la pandèmia han obligat a canviar la ubicació i buscar un espai a l’aire lliure. D’aquesta manera, els patges reials s’instal·laran el 2 de gener al pati de l’escola Mn Ramon Bergadà per enllestir tots els preparatius de la nit de reis i recollir les cartes dels infants de Constanti.

I tot i que aquest any no hi haurà la tradicional cavalcada pels carrers del municipi, els nens i nens de Constantí tindran l’oportunitat de veure Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener. Al llarg de tot el dia, Melcior, Gaspar i Baltasar faran parada també al pati de l’escola Mossèn Ramon Bergadà on podran rebre la visita dels infants constantinencs. Durant les visites dels infants a l’escola Mossèn Ramon Bergadà s’aplicaran totes les mesures sanitàries i de seguretat corresponents. Recordem per anar a veure els patges i els Reis Mags calia fer inscripció prèvia.

Mariana Buger, regidora de Festes de l’Ajuntament de Constantí.