Se suspèn la representació dels “Nous Pastorets” de Constantí

La representació dels Nous Pastorets de Constantí ha quedat suspesa a causa de les últimes restriccions decretades per les autoritats sanitàries per a contenir la propagació de la pandèmia. Els Nous Pastorets de l’associació Les Forques Teatre de Constantí s’havien de representar els pròxims 26 i 27 de desembre al pavelló poliesportiu. L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha explicat a Constantí Ràdio que les darreres mesures en matèria de salut imposades per la Generalitat per la contenció del brot epidèmic han estat el motiu pel qual la representació s’ha hagut de suspendre.

De la seva banda, l’associació Les Forques Teatre ha comunicat a través de les seves xarxes socials que les darreres restriccions aprovades pel PROCICAT “fan impossible que l’obra de teatre es pugui celebrar en un pavelló poliesportiu”. “A manca d’un recinte adequat per a dur-hi a terme representacions culturals, és impossible que puguem fer els Nous Pastorets de Constantí”, asseguren.

L’associació Les Forques Teatre comunica que el retorn de les entrades es farà al mateix lloc de la venda, a la plaça de l’Església número 3, els dies 26 i 27 de desembre de 19 a 20 h. Constantí Ràdio s’ha posat en contacte amb l’associació, que ha preferit no fer declaracions.