Tradicional plantada del pessebre del Moto-Clàssic Constantí al Pont de les Caixes

El passat diumenge, 20 de desembre, els integrants de l’associació Moto-Clàssic Constantí van realitzar la tradicional plantada del pessebre al Pont de les Caixes, amb la peculiaritat que totes les peces estan relacionades amb el món de les motos. L’activitat arribava enguany a la seva setena edició. Els integrants de l’associació es van trobar a les nou del matí al carrer Major i van fer l’esmorzar al Sindicat Agrícola de Constantí, complint les mesures de seguretat per la pandèmia.

Després de l’esmorzar, els integrants de l’associació van donar un tomb pel poble amb les motos i es van dirigir cap al Pont de les Caixes on van fer la plantada del pessebre. El president de l’associació Moto-Clàssic Constantí, Ramon Valeriano, ha destacat que el pessebre està elaborat per l’integrant del club, Gonzalo Queral.

Després de la plantada i de la fotografia commemorativa, es va fer una petita ruta pels voltants del municipi fins a tornar al lloc d’inici.