La Botigueta solidària “Retalls” col·labora un any més amb la Marató de TV3

Aquest diumenge 20 de desembre s’ha celebrat la Marató de TV3, dedicada a la investigació i la recerca contra la Covid-19. Durant aquest cap de setmana i l’anterior ha tornat a obrir portes, per setè any consectitu, la botigueta solidària RETALLS amb la venda de tots els treballs que aquest col·lectiu ha realitzat durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats. Enguany, s’ha ubicat al local de l’acadèmia d’anglès del carrer Major. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.

D’altra banda, durant les darreres setmanes s’han pogut trobar vidrioles de la Marató de TV3 a diverses botigues i comerços i també a tots els equipaments municipals, per tal que tothom pugués fer donatius i aportacions econòmiques.