Els alumnes de l’Institut enregistren felicitacions de Nadal que s’emetran a Constantí Ràdio

Com cada any, els alumnes de l’Institut de Constantí han enregistrat felicitacions nadalenques que podreu escoltar durant totes les festes de Nadal a Constantí Ràdio (97.9 FM). Era tradició rebre’ls per aquestes dates als estudis de l’emissora però enguany, a causa de la situació sanitària per la pandèmia, les gravacions les han fet a l’Institut.

Es tracta d’una de les activitats nadalenques que realitza aquests dies l’Institut de Constantí per celebrar les festes. Dins de la programació de Nadal s’ha programat també la visualització d’un vídeo sobre les tradicions nadalenques, la visualització del vídeo del programa “Al cotxe” sobre La Marató 2020, el lliurament dels informes del primer trimestre i les fotografies grupals.

D’altra banda, s’han desenvolupat un any més diferents activitats a l’institut relacionades amb La Marató de TV3 i de Catalunya Ràdio, celebrada ahir diumenge per lluitar contra la COVID-19. Precisament, la situació generada per la pandèmia ha fet que les habituals xerrades de conscienciació s’hagin realitzat de forma telemàtica. En les xerrades, diversos experts sanitaris d’hospitals catalans s’han connectat amb els grups i, en finalitzar la seva intervenció, l’alumnat ha pogut interactuar amb els ponents.

A més a més, durant aquesta setmana, la música que indica els canvis de classe i l’entrada i la sortida al centre ha estat protagonitzada per peces del disc de La Marató. Avui dilluns, es complementaran les activitats de conscienciació amb l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.