Més de 700 infants de Constantí participen de la cantada d’una nadala conjunta virtual

Més de 700 nens i nenes dels centres educatius del municipi han protagonitzat aquest dijous la cantada de la Nadala conjunta a Constantí, un dels actes tradicionals i amb més participació de la programació nadalenca al municipi. Els anys anteriors, la cantada de la nadala havia aplegat centenars d’infants a la Plaça de les Escoles Velles. Aquest any, quan s’ha arribat  a la cinquena edició d’aquesta iniciativa, la situació sanitària ha fet que el format de la cantada sigui totalment diferent, i s’ha gravat en vídeo que s’ha pogut veure aquest dijous 17 de desembre a les xarxes socials de l’Ajuntament i escoltar per Constantí Ràdio.

La nadala escollida per a aquest any és “Voldria passar un Nadal com cal”, de l’àlbum: Un hivern de colors, de l’Anna Llopart i del Xavi González. L’activitat ha estat coordinada, un any més, per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i ha comptat amb la participació d’alumnes de la Llar d’Infants Gu-gu, les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, i aquest any també s’ha unit al projecte l’Institut de Constantí. Cada centre ha gravat els vídeos corresponents amb els grups bombolla estables.

Josep Boada, director de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

El resultat final es pot veure al següent enllaç de Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=HkLPco3tze4&feature=youtu.be