Avui es posen a la venda les entrades per a les funcions dels “Nous Pastorets” de Constantí

Avui dijous, 17 de desembre, es posen a la venda les entrades per a les funcions dels “Nous Pastorets” de l’associació Les Forques Teatre de Constantí. La representació tindrà lloc els dies 26 i 27 de desembre, a les set de la tarda, al pavelló poliesportiu municipal. Les entrades es poden comprar avui dijous i demà divendres, de 17 a 20 h; i també dissabte, de 10 a 13 h. La venda tindrà lloc al número 3 de la plaça de l’Església de Constantí.

Les entrades s’adquiriran complint totes les mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19. Les entrades només es vendran anticipadament, no n’hi haurà a taquilla. Els grups de seients seran de màxim 6 persones. En comprar les entrades, es demanarà els noms de tots els assistents i el número de mòbil d’un responsable. Es poden comprar tantes entrades com es vulgui i s’han de pagar en efectiu (3 € socis i 7 € no socis). Ho ha explicat a Constantí Ràdio el vicepresident de l’associació Les Forques Teatre, Jordi Plana.

L’obra comptarà amb la participació de 51 actors i actrius i una quinzena de persones col·laborant en el muntatge i tasques organitzatives. La gran novetat dels Pastorets d’aquest any serà l’escenari, un escenari d’uns 20 metres amb 3 mòduls, que s’ubicarà al bell mig d’una de les Pistes del Pavelló (pista de patinatge). El públic assistent quedarà situat a banda i banda de l’escenari, per tal d’aprofitar al màxim l’espai existent i complir amb la distància de seguretat.

Els actors i actrius que intervindran en escena ho faran en 3 grups bombolla. L’obra, que tindrà un important component musical, de llum i de so, comptarà també amb la col·laboració de representants del Club Gimnàstica Estètica Constantí.