Els patges reials s’instal·laran els dies 2, 3 i 4 al pavelló i els Reis Mags arribaran el 5 de gener

Aquest any, l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Constantí tindrà un caire ben diferent. Tot i que no es farà la tradicional Cavalcada dels Reis pels carrers del poble,  l’Ajuntament de Constantí ha preparat un dispositiu que permetrà que durant tres dies, el 2, 3 i 4 de gener, els patges reials puguin instal·lar-se al Pavelló Poliesportiu per enllestir tots els preparatius de la nit de reis i tenir-ho tot a punt per a la nit més màgica de l’any. A més, tots els nens i nenes que ho vulguin podran visitar els patges i fer entrega de les seves cartes als Reis Mags. Per fer-ho cal cita prèvia i les inscripcions s’han de realitzar a través del correu electrònic: majestatsdorientconstanti@gmail.com. El termini màxim per inscriure’s és el 18 de desembre.

Durant les visites dels infants al pavelló s’aplicaran totes les mesures sanitàries i de seguretat corresponents. I tot i que aquest any no hi haurà la tradicional cavalcada pels carrers del municipi, els nens i nens de Constantí tindran l’oportunitat de veure Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener. Al llarg de tot el dia, Melcior, Gaspar i Baltasar, faran parada al Pavelló Poliesportiu on podran rebre la visita dels infants constantinencs. Per anar a veure els Reis Mags també cal fer inscripció prèvia a través del correu: majestatsdorientconstanti@gmail.com