Els infants i les famílies de Constantí gaudeixen de l’aventura de buscar el tió pels racons del terme

Un total de 14 famílies han participat aquest dissabte de l’activitat Constanti-ó!!, una de les novetats del programa de Nadal d’aquest any a Constantí. A causa de la situació actual, les places eren limitades i la gran acollida d’aquesta activitat va fer que les inscripcions prèvies es completessin en molt pocs dies.

Amb el contacontes Carles Alcoy (col·laborador habitual de les activitats de la Biblioteca Municipal) conduint l’activitat, els infants i les seves famílies van poder gaudir de l’aventura d’anar a buscar els tions per diversos racons del terme municipal. Segons l’organitzador, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que sols poden ser vistes per gent amb mirada clara.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració d’una trentena d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Constantí, que han fet d’exploradors i de guies als 14 grups familiars participants per tal de trobar els respectius tions, que ara ja descansen a cadascuna de les cases on passaran aquestes festes.