Constantí inaugura el tradicional pessebre elaborat amb materials reciclats

Constantí ha donat aquest cap de setmana el tret de sortida a la programació de Nadal. Malgrat la situació actual, des de l’Ajuntament i les entitats locals s’ha volgut mantenir l’esperit nadalenc i s’ha treballat per donar forma a un seguit d’actes adaptats al moment que estem vivint, amb el compliment de totes les mesures de seguretat corresponents per la pandèmia, per tal que petits i grans puguin gaudir d’aquestes festes tan especials.

Divendres es va inaugurar a l’antic mercat municipal (carrer Major) el tradicional pessebre, que com ja han fet els darrers anys, han elaborat amb materials reciclats el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí. Les figures del pessebre han rebut també els retocs a càrrec de la dissenyadora de moda i creativa Raquel Martí. A més, aquest cap de setmana s’ha realitzat l’activitat Constantí-ó!, on diverses famílies han anat a buscar el tió pel terme.

Les activitats nadalenques continuen aquesta setmana amb la cantada d’una nadala conjunta que es podrà veure en format vídeo a les xarxes socials de l’Ajuntament de Constantí i a Constantí Ràdio. La nadala escollida per aquest any és “Voldria passar un Nadal com cal”, de l’àlbum “Un hivern de colors”, de l’Anna Llopart i del Xavi Gonzalez. Es tracta d’una activitat coordinada per l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” i amb la participació de la Llar d’Infants Gu-Gu, les escoles de primària Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, i aquest any, s’uneix al projecte l’Institut de Constantí.