Constantí enceta la programació de Nadal amb la inauguració del tradicional pessebre elaborat amb materials reciclats

L’acte simbòlic d’encesa de les llums de Nadal pels carrers de Constantí donava el passat divendres, 4 de desembre, el tret de sortida a la programació nadalenca. Malgrat la situació actual, des de l’Ajuntament i les entitats locals s’ha volgut mantenir l’esperit nadalenc i s’ha treballat per donar forma a un seguit d’actes adaptats al moment que estem vivint, amb el compliment de totes les mesures de seguretat corresponents, per tal que petits i grans puguin gaudir d’aquestes festes tan especials.

Avui divendres dia 11, a les 18.30 h, s’inaugura a l’antic mercat municipal (carrer Major) el tradicional pessebre, que com ja han fet els darrers anys, han elaborat amb materials reciclats el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí. Les figures del pessebre han rebut també els retocs a càrrec de la dissenyadora de moda i creativa Raquel Martí.

Arriba el Constanti-ó!!
D’altra banda, demà dissabte es durà a terme l’activitat Constanti-ó!! Aquest any, l’Ajuntament de Constantí proposa una activitat per a gaudir en família que consistirà en anar a buscar els tions pel terme. L’activitat s’iniciarà a les 11 del matí i el punt de sortida serà la plaça de l’Hospital (davant de la Biblioteca).

Segons els organitzadors, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que només poden ser vistes per gent amb mirada clara. Per evitar que els tions s’extingeixin, 14 exploradors guiaran a 14 grups familiars per tal de trobar el seu tió. L’única indicació és que cal portar una pinça de roba. L’aforament d’aquesta activitat és limitat i les places disponibles ja estan exhaurides.