Els nens i nenes de la Llar d’Infants de Constantí decoren la plaça de les Escoles Velles per Nadal

El passat divendres 4 de desembre s’inaugurava la decoració nadalenca que guarnirà la Plaça de les Escoles Velles durant les festes de Nadal a Constantí. Aquest any, les dues baranes de la plaça han estat decorades amb els treballs que han preparat amb tota la il·lusió els nens i nenes de la Llar d’Infants Gu-gu (i les seves educadores): des dels 3 Reis Mags amb un cel estrellat que són les manetes dels infants de la Llar, un arbre de Nadal fet amb culs d’ampolles de plàstic i taps de colors, i també unes grans lletres decorades amb les empremtes de les mans dels infants desitjant- nos BON NADAL.

D’altra banda, la gent gran del Centre de Dia també ha fet la seva aportació a la decoració de les finestres del centre, amb uns grans mitjons nadalencs de colors personalitzats amb el seu nom. Coincidint amb aquesta inauguració de la decoració nadalenca, el passat divendres va tenir lloc l’encesa simbòlica de llums de Nadal als carrers de Constantí, l’acte que marca l’inici de les festes nadalenques al municipi. Degut a l’actual situació sanitària a causa de la pandèmia, aquest any no s’han fet els tradicionals actes festius i multitudinaris que acompanyaven cada any l’acte d’encesa de llums.

Durant els propers dies s’iniciarà una programació d’activitats que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.