El “Fotomarbis maton” solidari per La Marató tornarà aquest dissabte a la plaça de les Escoles Velles

Aquest dissabte, 5 de desembre, s’ha instal·lat a la plaça de les Escoles Velles un “fotomaton” solidari per La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació i la lluita contra la Covid-19. Es tracta d’un fotomaton promogut pel comerç local “Fotomarbis Studio” en què es convidava a la ciutadania a fer-se una foto divertida i tots els diners que es recullin es destinaran a col·laborar amb La Marató de TV3. L’activitat solidària compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Constantí i forma part dels actes que es duran a terme a Constantí per la marató.

Aquest dissabte, 12 de desembre, l’acció es repetirà i el “fotomaton” tornarà a estar instal·lat a la plaça de les Escoles Velles d’11 a 13 hores. Marga Puente, responsable de Fotomarbis Studio, ha explicat a Constantí Ràdio com va sorgir la idea.

“Fotomarbis studio” porta tres anys com a comerç local a Constantí, tot i que els seus responsables la Marga Puente i el Miguel Sánchez es dediquen professionalment al món de la fotografia i el vídeo des del 2011. El Miguel Sánchez explica com va sorgir el “Fotmarbis matón”.

Recordem que dins dels actes que Constantí ha programat per La Marató de TV3, s’han dipositat unes vidrioles amb el logo de la Marató a diverses botigues i comerços locals i també a tots els equipaments municipals, per tal que tothom pugui fer els seus donatius i les seves aportacions econòmiques.

A més, la botigueta solidària del grup RETALLS, obrirà per setè any consecutiu amb l’exposició i venda de tots els treballs que aquest col·lectiu ha realitzat durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats. Enguany, la botigueta estarà ubicada al local de l’acadèmia d’anglès del carrer Major els caps de setmana del 12 i 13 i del 19 i 20 de desembre. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.