La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí, present a la 20ª Fira de l’oli nou DOP Siurana

La 20a edició de la Fira de l’oli nou DOP Siurana se celebrarà a la Plaça Corsini de Tarragona els dies 4 i 5 de desembre amb la participació de 14 cooperatives productores d’oli d’oliva verge extra de 5 comarques diferents, entre les quals es troba la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí. La Fira està organitzada pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Siurana, Grup UNIÓ i els Mercats de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.

Els productors d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana presentaran l’oli del raig, el primer de l’any, en una edició adaptada a la situació sanitària actual. Per aquest motiu, la Fira contempla enguany una distribució més àmplia i oberta per tal de facilitar l’accés a cada estand. Cal destacar que tot i tractar-se enguany d’una collita més curta de l’habitual, s’ha decidit mantenir el preu de 25€ de la garrafa de 5 litres d’oli. L’horari de la Fira serà avui divendres de 12.00 a 20.00 h i demà dissabte de 9.00 a 14.30 h i de 17.00 a 20.00 h.

Setrill DOP Siurana
La DOP Siurana estrenarà a la plaça Corsini de Tarragona uns setrills antigoteig serigrafiats d’alta qualitat, de 250ml i de 500ml, que es podran aconseguir a l’estand de la DOP Siurana, per compres per valor superior als 75€ i 125€, respectivament.

Una edició solidària
Una edició més, la Fira de l’Oli nou de Tarragona se suma a una acció solidària, en aquest cas a la campanya #joemcorono, per a la recerca d’un tractament efectiu contra la covid-19, impulsada pel Dr. Clotet i el seu equip.