“Fotomatón” solidari aquest dissabte per La Marató de TV3

Diumenge, 20 de desembre, se celebra una nova edició de La Marató de TV3 dedicada enguany a la investigació i la lluita contra la Covid-19. Constantí tornarà a mostrar la seva solidaritat i se sumarà un any més als actes de col·laboració. Malgrat que la situació sanitària ha impedit que aquest any es puguin celebrar actes tradicionals com la Marató Musical, les activitats solidàries no faltaran a la seva cita.

Una novetat d’aquest any és que demà dissabte dia 5 i el 12 de desembre, des de les 11 i fins a les 13 h, s’instal·larà a la plaça de les Escoles Velles un “fotomatón” promogut pel comerç local Fotomarbis Studio. Aquest “Fotomarbis matón”, convida la ciutadania a venir a fer-se una foto divertida i tots els diners que es recullin es destinaran íntegrament a col·laborar amb la Marató de TV3. Una iniciativa divertida i solidària en la que tothom hi podrà col·laborar. A banda, recordem que aquesta setmana s’han dipositat unes vidrioles amb el logo de la Marató a diverses botigues i comerços locals i també a tots els equipaments municipals, per tal que tothom pugui fer els seus donatius i les seves aportacions econòmiques.

A més, la botigueta solidària del grup RETALLS, obrirà per setè any consecutiu amb l’exposició i venda de tots els treballs que aquest col·lectiu ha realitzat durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats. Enguany, la botigueta estarà ubicada al local de l’acadèmia d’anglès del carrer Major els caps de setmana del 12 i 13 i del 19 i 20 de desembre. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.