El Patge Reial fa una visita a l’Ajuntament de Constantí

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la regidora de Festes, Mariana Buger, van rebre el passat divendres 4 de desembre la visita del Patge reial. L’alcalde rebia la setmana passada una carta de Ses Majestats els Reis d’Orient en que li comunicaven que malgrat l’actual situació a causa de la pandèmia, els nens i nens de Constantí podran gaudir de la màgia i la il·lusió d’una de les nits més especials de l’any.
Amb totes les mesures de seguretat, els Patges reials arribaran a Constantí els dies 2,3 i 4 de gener i posaran tot a punt perquè els infants del municipi puguin entregar les seves cartes i rebre els desitjats regals de la nit de Reis. El Patge reial també li ha confirmat a l’alcalde que els Reis Mags arribaran a Constantí el dia 5 de gener per retrobar-se amb els nens i nenes abans de la nit més màgica de l’any.
Aprofitant aquesta visita, el Patge Reial li ha fet entrega a l’alcalde d’una carta dels Reis Mags adreçada a tos els infants del municipi. Per tal que els nens i nenes puguin visitar els Reis Mags (el dia 5 de gener) hauran de sol·licitar-ho mitjançant el correu electrònic: majestatsdorientconstanti@gmail.com i se’ls informarà de com fer-ho. Tenint en compte que l’agenda dels reis mags durant aquests dies és molt ajustada, el termini per demanar aquest visita és fins el 18 de desembre.