El CE Constantí reprendrà la competició el cap de setmana del 16 i 17 de gener i només es jugarà una volta de la competició

Aquest dijous la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha comunicat definitivament als clubs la proposta per a la represa de les competicions oficials, que finalment serà els dies 16 i 17 de gener. La reestructuració del pla de competició s’haurà d’adaptar a les circumstàncies sanitàries que es vagin produint, tenint en compte que d’entrada la competició s’havia d’iniciar els dies 9 i 10 de gener però com que no s’ha canviat de fase a causa de les dades sanitàries, la represa de la competició s’ha hagut de retardar una setmana. 

D’acord amb la proposta de la Federació, a la Tercera Catalana, categoria en la qual milita el Centre d’Esports Constantí, es redueix la lliga regular a una volta de competició (la 1ª volta), mantenint la configuració dels grups actuals. Pel que fa al calendari, es reprendrà la lliga a partir de la jornada en què es va quedar aturada la competició, en aquest cas la jornada 3. Recordem que en el cas del Centre d’Esports Constantí, encara no ha pogut iniciar el campionat ja que es va detectar un positiu a la plantilla just abans de la jornada 1. La proposta de la Federació traslladada als clubs habilita fins a tres dates per la recuperació de partits ajornats, distribuïdes al llarg dels mesos de febrer, març i abril. 

Pel que fa a les categories del futbol base i futbol femení, la competició s’iniciarà finalment els cap de setmana del 23 i 24 de gener. La situació sanitària ha fet que s’hagin hagut de reestructurar molts dels grups de les categories de base ja que molts dels equips no s’han pogut conformar a causa de les baixes. És el que ha passat, per exemple, amb el prebenjamí del CE Constantí, que aquest any no competirà ja que no s’ha pogut completar l’equip. Òscar Solé és el president del CE Constantí.


Òscar Solé, president del CE Constantí.