La UGT de les comarques de Tarragona escull la nova executiva en un acte a Constantí

El pavelló poliesportiu de Constantí ha estat l’escenari aquest dimarts, 1 de desembre, del congrés en què s’ha escollit la nova executiva de la UGT de les comarques de Tarragona. Estàformada per Joan Llort, Secretari General; Albert Tierraseca, Secretari d’Organització; Jordan Turon, Secretari de Política Sindical; Anna Santo, Secretària de Formació i Ocupació; i Mar Vázquez, Secretària d’Igualtat i Afers Socials. En un comunicat, la UGT de Tarragona expressa que “aquesta executiva farà front als reptes dels propers quatre anys, marcats per la situació de l’actual pandèmia que han agreujat la situació de crisi que s’anava arrossegant. Així doncs, caldrà seguir treballant per acabar amb la precarietat laboral i les retallades de drets”. 

La UGT de Tarragona, “amb la voluntat de seguir sent el sindicat de referència de la classe treballadora del territori, continuarà estant al costat dels més febles i de totes les persones que necessitin ajut: jovent, dones, immigrants, gent gran i aturats”. Així mateix, asseguren que seguiran “establint complicitats amb les diferents entitats i organitzacions que treballen en la millora de la vida de les persones de les nostres comarques, ja que entenem que el diàleg i la col·laboració són eines essencials que han de ser presents en la tasca de tota organització”.