La tasca solidària de Mujeres Resset no s’atura en temps de pandèmia

En temps de Covid-19, la tasca de col·lectius com l’associació Mujeres Resset de Constantí ha estat essencial. Durant tots aquest mesos, i molt especialment a l’inici de la pandèmia, la seva feina d’elaboració de mascaretes i Epi’s per als treballadors i treballadores dels serveis essencials va ser fonamental per afrontar una situació sobrevinguda que ningú esperava.

Aquesta associació constituïda per un grup de voluntàries que ofereixen treball i ajut de manera totalment altruista, amb l’oferiment de productes de costura realitzats artesanalment per elles mateixes a diversos hospitals, principalment oncològics, començava el seu camí fa poc més d’un any i mig, i a principis d’aquest any rebien el Premi Tulcis al mèrit social per part de l’Ajuntament de Constantí.

Al cap de poques setmanes esclatava la pandèmia de la Covid-19, un moment en que l’associació va estar al peu del canó i va ajudar a fer front a les necessitats de material per part dels col·lectius que més ho necessitaven. Antonia Rodríguez, representant de Mujeres Resset, ha explicat a Constantí Ràdio que poc s’imaginaven quan van rebre el premi la situació que ens tocaria viure. L’Antonia Rodríguez explica quina ha estat la tasca de l’associació.

La Mila, col·laboradora de Mujeres Resset, explica que no va dubtar en aportar la seva ajuda quan l’associació es va posar en contacte amb ella perquè necessitaven persones per confeccionar i repartir mascaretes.