La botigueta solidària del grup RETALLS tornarà a obrir per La Marató

Constantí tornarà a mostrar la seva solidaritat i se sumarà un any més als actes en col·laboració amb La Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 20 de desembre i que estarà dedicada a la investigació i la lluita contra la Covid-19. Malgrat que la situació sanitària ha impedit que enguany es pugui celebrar la tradicional Marató Musical que cada any organitzava l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” al Pavelló Poliesportiu, els actes solidaris no faltaran a la seva cita.

És el cas de la botigueta solidària del grup RETALLS, que obrirà per setè any consecutiu amb l’exposició i venda de tots els treballs que aquest col·lectiu ha realitzat durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats. Enguany, la botigueta estarà ubicada al local de l’acadèmia d’anglès del carrer Major els caps de setmana del 12 i 13 i del 19 i 20 de desembre. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.

A banda, recordem que dintre dels actes de La Marató a partir del 4 de desembre es dipositaran unes vidrioles a diverses botigues i comerços locals i també a tots els equipaments municipals, per tal que tothom pugui fer els seus donatius i les seves aportacions econòmiques. A més, aquest any hi haurà una novetat. Els dissabtes 5 i 12 de desembre, d’11 a 13 h, s’instal·larà a la plaça de les Escoles Velles un “fotomatón” promogut pel comerç local Fotomarbis Studio. Aquest “Fotomarbis matón”, convida la ciutadania a fer-se una foto divertida i tots els diners que es recullin es destinaran íntegrament a col·laborar amb La Marató de TV3.