El ple de l’Ajuntament té previst aprovar avui els pressupostos municipals per a l’any 2021

L’Ajuntament de Constantí celebrarà aquest vespre, a les 20 h, el ple ordinari del mes de novembre. Atesa l’actual situació sanitària per la pandèmia, la sessió es farà de forma telemàtica i es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. Sens dubte, el punt més destacat de l’Ordre del dia serà l’aprovació del Pressupost Municipal per a l’exercici 2021. L’equip de govern té previst presentar una proposta de pressupost que se situa en 10.414.441,45 €, amb un increment del 15,55 % respecte del pressupost de 2020.

A més de l’aprovació del pressupost també es preveu la modificació de les ordenances fiscals reguladores de la prestació de serveis al Pavelló Poliesportiu, la taxa de clavegueram i depuració d’aigües residuals al polígon, i la taxa de subministrament d’aigua potable.

En l’apartat de les mocions se n’han presentat dues de manera conjunta entre els tres grups municipals amb representació al consistori: una d’elles amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència envers les dones; i una altra per reclamar l’aturada dels desnonaments mentre duri la pandèmia. A més, també s’ha presentat una moció per  a la reorientació de la nova política agrària comuna (PAC).