El curs d’aparadorisme comptarà amb una vintena de comerços participants

L’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers han posat en marxa un curs d’aparadorisme adreçat als comerços del municipi. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu promocionar i dinamitzar el comerç local, i en la qual participen una vintena d’establiments del poble. Tenint en compte l’actual situació sanitària, aquesta formació s’oferirà de manera individualitzada a cada establiment i anirà a càrrec de la dissenyadora i creativa de moda Raquel Martí.

La professora visitarà els comerços del municipi que participen d’aquest projecte i els assessorarà de manera individual adaptant-se a cada cas i a cada comerç. En una entrevista a Constantí Ràdio, Raquel Martí ha explicat que un aparador és molt important perquè és la carta de presentació del comerç. Assegura que a Constantí no hi ha missatge en els aparadors.

Raquel Martí ha explicat que un aparador no ha de ser estàtic, sinó que s’ha de renovar cada cert temps. Per a això cal un treball de planificació.

El curs oferirà assessorament per a la decoració dels aparadors i dels comerços, tant per a la campanya de Nadal com també per a d’altres èpoques de l’any, treballant en una planificació anual i en aspectes com la distribució de l’espai, la il·luminació, els materials necessaris i el muntatge.