Confinat el grup de 1r C de l’Institut de Constantí

L’Institut de Constantí ha informat que a causa d’un cas positiu en un dels seus alumnes, s’ha hagut de confinar el grup de 1r C del centre. D’aquesta manera, els 18 alumnes d’aquest grup estable han començat la quarantena que s’allargarà fins el dia 4 de desembre inclòs. Els alumnes d’aquest grup hauran de passar la prova PCR quan siguin convocats pel centre.  

Pel que fa a la situació epidemioògica, Constantí ha sumat tres nous casos positius per coronavirus en les darreres 24 hores. El risc de rebrot continua baixant i se situa en els 213 punts, es considera encara molt alt. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 280. Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 19 persones cursant la malaltia al municipi.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha assegurat a Constantí Ràdio que les xifres de nous casos s’han estabilitzat en els darrers dies. Considera que les mesures aprovades pels governs català i espanyol per evitar la propagació del virus han donat resultats positius. L’alcalde ha destacat també el compliment de les restriccions per part de la població. Ara bé, Óscar Sánchez ha fet una crida a no abaixar la guàrdia en el pla de desescalada.