La Biblioteca Municipal de Constantí reprèn l’horari i els serveis habituals

D’acord amb el pla de desescalada del Govern de la Generalitat, la Biblioteca Municipal de Constantí reprèn des d’avui dilluns l’horari i els serveis habituals. La instal·lació obre amb el 50% de capacitat màxima. És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat amb altres usuaris i rentar-se les mans abans d’accedir a la biblioteca. També és obligatori demanar cita prèvia a través dels canals habituals: trucada o whatsapp al 977.52.06.92, correu electrònic a l’adreça biblioteca@constanti.cat o a través de les xarxes socials.

L’horari d’obertura de la Biblioteca és els dilluns de 15 a 19.30 h; els dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 14 h i de 15 a 19.30; els divendres de 9.30 a 14 h; i els dissabtes de 9.30 a 13 h.