El Centre d’Esports Constantí torna dilluns als entrenaments però la competició esportiva no es reprendrà fins al gener

D’acord amb el pla d’obertura progressiu d’activitats presentat pel Govern de la Generalitat, a partir del pròxim dilluns 23 de novembre les entitats esportives del municipi podran tornar als entrenaments. És el cas del Centre d’Esports Constantí que d’acord amb el comunicat oficial emès per la Federació Catalana de Futbol (FCF), coincidint amb aquest inici de la primera fase de la desescalada, reprendrà l’activitat del club i els entrenaments en totes les categories.

D’acord amb el pla anunciat per la Generalitat, la competició esportiva no tornaria fins a la quarta fase, el cap de setmana del 9 i 10 de gener. Des del Centre d’Esports Constantí es mantenen a l’espera del que decideixi la Federació respecte a la competició i a una possible reestructuració del calendari o del format del campionat, tal com per exemple va anunciar la setmana passada la Federació Catalana de Bàsquet.

Després de la decisió del Govern de mantenir l’aturada de les lligues, l’FCF engegarà al llarg dels propers dies una ronda de contactes amb els clubs, per tal de conèixer el seu posicionament. En aquest procés de reunió es comptarà amb una representació transversal de totes les categories del futbol i el futbol sala català, i servirà per determinar els pròxims passos a seguir per a la tornada a les competicions. El pròxim dilluns també tornaran els entrenaments de l’Escola de Tecnificació “Tecnifica’t” al Camp de Futbol Municipal La Coma.